Singurul restaurant chinezesc din Suceava s-a deschis la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Mirodeniile şi ingredientele specifice bucătăriei chinezeşti, veritabile surse ale longevităţii, pot fi savurate de acum înainte în Iulius Mall Suceava, unde s-a deschis primul restaurant cu specific asiatic din nordul Moldovei.

Potrivit departamentului de marketing al Iulius Mall Suceava, restaurantul Dragon din food court-ul Almondo are variate sortimente culinare aduse din China, meniu care se lasă descoperit mai ales de gurmanzi şi iubitorii artei culinare chinezeşti. Preparate de bucătari din China, într-un decor cu influenţe asiatice (lampadare, paravane sculptate, figurine stilizate), la Dragon pot fi servite peste 30 de sortimente delicioase, săţioase şi la preţuri accesibile.

De fiecare dată aburinde şi aromate, mâncărurile tradiţionale chinezeşti de la restaurantul Dragon se axează pe legume asezonate cu fructe de mare, peşte, carne de pui, de porc, raţă sau de vită. “Vedetele” meniului sunt pastele de orez cu legume sau orezul cu curry, puiul picant cu legume, aripile de pui învelite în susan, puiul Gong Bao, salata de alge şi cea de surimi. Deliciul îl fac mirodeniile, sosul de soia şi chiar oţetul de orez, mai puţin cunoscut gastronomiei româneşti.

Sănătoasa bucătărie chinezească este aparte prin arome şi gusturi puternice, care stârnesc simţurile. Este caracterizată prin aspiraţia spre perfecţiune şi echilibru între patru elemente ale fiecărui fel de mâncare: culoare, aromă, gust şi prezentare. Ingredientele trebuie să fie proaspete, meticulos tăiate şi bine frăgezite la o temperatură atent controlată. Aromele se cer a fi apetisante, gustul deosebit trebuie să stârnească plăcerea de a savura şi, în final, prezentarea se impune a fi atractivă privirii.

Restaurantul Dragon recent inaugurat în Iulius Mall Suceava ţine cont de rigorile celei mai vestite bucătării dintre cele asiatice, dar şi de preferinţele culinare ale consumatorilor.


Intră acum și în grupul de