Daniel Iancu, in concert “La Fierarie”

La pub-ul boem sucevean “La Fierărie” începe un nou val de evenimente. Astfel, administratorii localului anunţă că în fiecare marţi, de la ora 20:00, la separeul de la etajul pub-ului se joacă Mafia, un joc psihologic de grup menit să le pună clienţilor mintea la contribuţie.

Miercuri seară, “La Fierărie” are loc o şezătoare de Dragobete, cu lăutari şi poveşti din bătrâni. Intrarea este liberă. Luni seară, de 1 martie, de la ora 20:00, sucevenii se pot destinde la “Karaoke & Dancing Party”, petrecerea fiind o premieră pentru localul sucevean.

Vineri, în data de 5 martie, de la ora 21:00, la Fierărie cântă nimeni altul decât Daniel Iancu, care va încânta auzurile celor prezenţi la recital cu piese precum “Vine valu’, îmi ia calu’”, etc. Cei care vor să ia parte la eveniment vor trebui să scoată din buzunat 15 lei.

Tot “Fierăria” anunţă că noul separeu de la etaj, cu 40 de locuri, sistem audio, LCD, ventilaţie şi aer condiţionat, le stă la dispoziţie sucevenilor, fiind numai bun pentru organizarea de petreceri private.