Iulius Mall Suceava anunță reduceri și noi colecții pentru elevii care se pregătesc pentru întoarcerea la școală


Intră acum și în grupul de

Entuziasmul întoarcerii în bănci, emoția revederii colegilor și nerăbdarea de a aștepta din nou recreația. Sunt trăirile elevilor care se pregătesc pentru întoarcerea la școală, după o perioadă lungă de cursuri online. Un refresh al garderobei, încălțări de sezon și o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singură vizită în magazinele din Iulius Mall Suceava.

Reîntoarcerea la școală nu a fost nicicând la fel de așteptată de copii! Iar pregătirea lor necesită cu siguranță o sesiune de shopping. În magazinele de specialitate din Iulius Mall Suceava găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta, pentru că pe rafturi și-au făcut loc noile colecții.

Ținuta perfectă pentru revenirea la școală trebuie să fie trendy! Este exact ceea ce găsești la Noriel, Delia `07, Armin Kids, dar și în departamentele dedicate copiilor de la H&M, Terranova, LC Waikiki și C&A. Comoditatea este un criteriu important în alegerea încălțămintei, însă și designul în tendințe este un „must”. La Adidas, Intesport, Sizeer, CCC, Deichmann, Skechers și Various Brands găsești perechea perfectă, inclusiv pentru orele de sport.

După o perioadă atât de lungă, în care tableta a fost folosită mai mult decât caietele, copiii au nevoie de o completare a rechizitelor. La Auchan găsești ghiozdane, penare, caiete şi orice îți dorești pentru ca orele să fie colorate și să ai un semestru reușit. Și la Pepco sunt numeroase articole pentru școală, iar pentru timpul liber, la Cărturești ai o mulțime de jocuri care vor ține antrenată mintea copiilor.


Intră acum și în grupul de