Sucevencele sunt rasfatate la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Până de 8 martie, la Iulius Mall Suceava “Te bucuri că eşti femeie!”. 25 de pachete de frumuseţe şi răsfăţ, precum şi cel mai râvnit cadou, un ceas preţios de damă, sunt oferite zilnic, prin tragere la sorţi. La cumpărături de minimum 70 lei din magazinele Iulius Mall, clientele fidele vor fi copleşite cu produse rafinate între care abonamente fitness la Sport Center, cine romantice la restaurantul Aquarium, vouchere hairstyling şi manichiură la Bobo Studio, şedinţe make-up la Sephora, carduri la solarul Chocolat, cocktailuri Parisienne Cafe. La tombolă pot participa şi domnii, care pot câştiga aceste cadouri pentru femeile speciale din viaţa lor.

Miercuri, Şcoala din Adâncata şi alte două şcoli din Franţa, partenere într-un proiect de internship, vor oferi un spectacol de cântece şi dansuri, de la ora 16.30, pe scena amplasată la food court-ul Almondo.

Sâmbătă şi duminică, colecţionarii şi anticarii îşi dau întâlnire cu pasionaţii genului din Bucovina. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, Secţia Suceava, a invitat buchinişti din ţară, dar şi din străinătate, să aducă piese de mobilier, obiecte de decor, bijuterii, tablouri, efecte poştale şi militare, periodice etc. “Târgul Colecţionarilor” aduce la parterul Iulius Mall Suceava nu doar preţioasele lucruri, dar şi poveştile lor.

Sâmbătă, Quartz Sport din centrul comercial va găzdui un Campionat de Şah şi un Campionat de Fotbal între liceele din Suceava.

Sâmbătă, de la ora 12, prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand ca să alunge plictiseala, să se distreze şi să îşi facă noi amici de joacă. Palatul Copiilor le dă o nouă întâlnire la Atelierul de Creaţie. Dacă însă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. După tradiţie, sâmbătă, de la ora 17, în ceainăria Cărtureşti se serveşte un meniu complet de copilărie savuroasă.

Luni, de la ora 12, Şcoala Populară de Artă “Ion Irimescu” sărbătoreşte la Iulius Mall Suceava “Anotimpul Mărţişorului”. Duminică, de la ora 12, la etajul centrului comercial, se poate viziona o expoziţie de artă plastică, iar pe scena de la food court va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri de societate. La aceeaşi oră, micuţii au întâlnire, după cum s-au obişuit deja, cu marionetele Teatrului “Puppet”, care dau viaţă personajelor preferate din poveştile populare şi din basme.

În aceeaşi zi, însă de la ora 18, un eveniment special vizează doamnele şi domnişoarele. “Interactive Hairstyling Show” are drept amfitrioană echipa Carmen Style care prezintă tendinţele în materie de hairstyling, dar şi machiaje excepţionale, toate realizate cu produse profesionale. Pe podium, la show-ul frumuseţii vor defila şi ţinute vestimentare deosebit de rafinate şi moderne. “Vedete” se anunţă a fi rochiile de mireasă şi pentru ocazii speciale.

Luni, de Ziua Internaţională a Femeii, clientele Iulius Mall Suceava vor fi răsfăţate cu flori şi mărţişoare parfumate de la Avon şi Sephora, dar şi cu şedinţe de make-up gratuit oferite de Sephora. Ziua în care femeile speciale sunt sărbătorite cu mult fast la Iulius Mall se va încheia cu un superconcert al trupei Taxi. De la ora 18, în centrul comercial vor răsuna celebrele acorduri ale melodiilor “Te văd în toate femeile” şi “Dragostea ca o pereche de pantofi”.

Până pe 29 martie, “KidsLand Club te premiază!”. La cumpărături de cel puţin 40 lei din magazinele cu articole pentru copii şi jucării din Iulius Mall, prichindeii primesc o oră gratuită de joacă la KidsLand.

Mall Mania, emisiunea cu rubrici permanente de shopping & fashion, reţeta săptămânii şi o retrospectivă a principalelor evenimente de entertainment din Iulius Mall Suceava, se difuzează săptămânal la două posturi locale de televiziune Intermedia Prima TV şi Plus TV.


Intră acum și în grupul de