Weekend-ul îndrăgostiților va fi plin de surprize la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Nu știi ce să îi cumperi cadou? Vino la Iulius Mall Suceava, unde găsești inspirație la fiecare pas, dar și o super campanie – Couple Goals! După ce rezolvi cu darul pentru jumătatea ta, noi  îți oferim un premiu instant. Luna iubirii aduce la Iulius Mall și Weekend-ul Mirilor, unde specialiști din domeniu te vor ajuta să ai nunta de vis.

Tu cumperi ceva pentru sufletul tău pereche, iar noi te răsplătim cu un cadou – Couple Goals am putea spune. De vineri până duminică, între 12 și 14 februarie 2021, Iulius Mall Suceava îi premiază pe îndrăgostiți. După ce faci cumpărături în magazinele tale preferate, vino cu bonurile, a căror sumă trebuie să fie de minimum 200 de lei, la Centrul Info și primești un premiu instant: vouchere la Gerovital, Cărturești, Meli Melo, Valerio Studio, Delia 07, Yumm, dar și alte branduri.

Ea preferă stilul clasic? Darul perfect poate fi o geantă tip shopper, un colier sau o pereche de cercei cu pietre prețioase, o paletă de make-up sau o eșarfă multicoloră. Magazinele cu bijuterii, cu piese fashion sau cele de self-care din Iulius Mall te așteaptă să alegi cadoul ideal.

Pentru el, găsești la brandurile din Iulius Mall Suceava o varietate de propuneri: un portofel din piele, un ceas simplu și elegant sau un smartwatch, o servietă business pentru cei mai eleganți sau un rucsac pentru cei care adoptă stilul casual.

Nu este niciodată prea devreme să îți faci planuri pentru nunta de vis. Tot în perioada 12 – 14 februarie, în Iulius Mall Suceava va avea loc Weekend-ul Mirilor. Rochii de mireasă în diferite modele, voaluri și bijuterii pentru ea, dar și costume și accesorii pentru el vor fi expuse de designeri. Specialiști în arta decorului sau firme specializate în arajamente florale te vor ajuta să aduci nunta din visul tău în realitate. Profesioniștii din domeniu te vor sprijini în toate alegerile tale.


Intră acum și în grupul de