Concurs de afise pentru elevii pasionati de grafica asistata de calculator


Intră acum și în grupul de

Complexul Muzeal Bucovina şi societatea SoftKey S.R.L. organizează pentru elevii pasionaţi de grafica asistată de calculator, indiferent de vârstă, să participe la Expoziţia-Concurs, Afişul – între trecut şi prezent cu tema „Suntem cu o idee mai aproape de tine!”. Potrivit secretarului expoziţiei artistul Ovidiu Ambrozie Bortă, vernisaj va avea loc la Muzeul de Istorie, pe data de 1 iunie 2010.

Participanţii pot realiza afişul pentru concurs în orice program specializat pentru grafică digitală, respectând tema propusă de către organizatori.

„Formatul afişului trebuie să aibă dimensiunile de 40×30 cm, 600 dpi, JPEG. Nu sunt acceptate alte formate. Lucrările trebuie să fie 100% originale, nu sunt admise decupaje, inserări de imagini din alte materiale, etc. Participanţii pot participa la concurs cu o singură lucrare expediată pe adresa de e-mail [email protected] şi trebuie însoţită de datele personale ale autorului, nume – prenume, adresa de e-mail, număr telefon, şcoala sau colegiul unde este elev, precum şi un scurt CV. Data limită de trimitere a lucrărilor este 10 mai 2010”, precizează Ovidiu Ambrozie Bortă.

În cadrul vernisajului se vor acorda trei premii pentru cele mai bune lucrări clasate, stabilite de către un juriu abilitat. Astfel, Premiul I constă într-o Imprimantă A4 Jet Cerneală, Premiul II – Stick USB 8Gb iar Premiul III – MP4 Player 1Gb. Aceştia vor primi şi diplome. De asemenea, toţi concurenţii care vor avea afişe selectate pentru expoziţie vor primi diplome speciale.

Cu ocazia vernisajului va fi vernisat şi un grup de afişe vechi aflate în patrimoniul Complexului Muzeal Bucovina.

Toate premiile sunt acordate de către co-organizatorul SoftKey, http://softkey.ro/.
„Organizatorii îşi rezervă dreptul de multiplicare şi de folosire în scop publicitar a lucrărilor aflate în concurs”, a mai adăugat Ovidiu Ambrozie Bortă.


Intră acum și în grupul de