Muzeului Național al Bucovinei lansează un nou proiect de educație muzeală: Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!


Intră acum și în grupul de

Serviciul Cetatea de Scaun din cadrul Muzeului Național al Bucovinei anunță lansarea unui nou proiect educațional.

Proiectul de educație muzeală Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! se adresează adolescenților, scopul fiind acela de a completa atractivitatea vizitei la Cetatea de Scaun a Sucevei, creând o experiență interactivă, relaxantă dar și educativă. Tinerii care vizitează Cetatea de Scaun a Sucevei, singuri sau împreună cu familia sau prietenii, își doresc, în general, să se recreeze, învățarea nefiind scopul principal al vizitei.

Prin activitățile surpriză din cadrul proiectului, ne propunem să facilităm, într-un mod relaxant, atractiv și incitant, contactul dintre tinerii vizitatori și istoria acestui monument, provocând publicul tânăr la o experiență inedită.

Așadar, ne adresăm tinerilor care doresc să își petreacă timpul liber la Cetatea de Scaun a Sucevei, dornici de provocări inedite, pe care îi invităm la Casa Custodelui, de unde își pot procura pliantul proiectului nostru, pliant ce conține un set de întrebări, la care vor găsi răspuns pe măsură ce vizitează încăperile Cetății. Truda acestora nu va rămâne nerăsplătită, astfel că vizita acestora nu va fi doar o experiență plăcută, ci și una memorabilă.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0784 275644 sau la Casa Custodelui de la Cetatea de Scaun a Sucevei.


Intră acum și în grupul de