Targul National “Agro Expo Bucovina” a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie!


Intră acum și în grupul de

A VIII-a ediţie a Târgului Naţional de Agricultură şi Industrie Alimentară “Agro Expo Bucovina”, organizat de Camera de Comerţi şi Industrie Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava, va avea loc în perioada 19-21 martie, în parcarea Shopping City Suceava.

Organizatorii anunţă că cei interesaţi vor putea să afle, cu prilejul acestui târg, ultimele noutăţi din industria agro-alimentară. Totodată, doritorii vor putea participa la a III-a ediţie a forumului economic “Agricultura încotro?”, unde se vor purta discuţii atât despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cât şi despre potenţialele soluţii pentru un succes cât mai mare în acest domeniu.

Forumul este structurat pe trei tematici: “Satul românesc – prezent şi viitor”, “Produsele tradiţionale româneşti – realităţi şi perspective” şi “Promovarea produselor ecologice, de la general la particular”. Evenimentul este cel mai mare de acest gen din Nordul Moldovei şi a devenit un târg de tradiţie pentru toţi cei care activează în industria agro-alimentară.

Manifestarea este specializată în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, aparatură de laborator, produse alimentare, miere şi produse apicole, arome, esenţe, coloranţi şi aditivi, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie, igienizare, instalaţii frigorifice, producători agricoli, unităţi de cercetare, etc.

Având în vedere succesul pe care l-a avut târgul în anii anteriori, organizatorii se aşteaptă ca şi această ediţie a “Agro Expo Bucovina” să fie o reuşită, atât pentru participanţi, cât şi pentru vizitatori.


Intră acum și în grupul de