Artistul italian Franco Midiri va sustine un concert caritabil la Suceava!


Intră acum și în grupul de

Binecunoscutul cântăreţ Franco Midiri va susţine un concert la Suceava! Evenimentul este programat pentru data de 20 martie şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, începând cu ora 19:00. Sucevenii vor avea parte de un concert de muzică uşoară italiană, cuprins în îndrăzneţul turneu în România al italianului Franco Midiri. Particularitatea acestui eveniment este dată de colaborarea artistului cu “Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap sever şi moderat, BLIJDORP România”, în cadrul campaniei “O nouă viaţă!”, iar 10% din încasări vor fi donate asociaţiei.

Aşadar, după rezultatele remarcabile care l-au propulsat în finala internaţională a “Festivalului Melodiei” de la Sanremo, unde a şi câştigat marele premiu cu piesa “E! Sai che cosa c’è”, în anul 2009, după lansarea celui de-al III-lea album “Leggimi fra le righe”, în luna iulie a anului trecut, după marele succes din Italia şi nu numai, Franco Midiri a ajuns în România. A susţinut concerte la Braşov, Târgu Mureş, Bacău, Brăila, Piatra Neamţ, Sibiu şi Iaşi iar piesele sale s-au bucurat de un real succes în rândul publicului român.

Spectacolele incluse în acest turneu doresc să reprezinte un tribut artistic, pentru a sensibiliza şi pentru a creşte în sufletele oamenilor dorinţa de a lupta împotriva marginalizării şi discriminării persoanelor care suferă de diverse afecţiuni.

“Noul album s-a născut din dorinţa de a crea piese care să vorbească despre iubirea pentru noi şi pentru semenii noştri şi pentru a sadi speranţa în sufletele oamenilor”, a precizat artistul italian Franco Midiri.


Intră acum și în grupul de