Trei luni de „Babylon”


Intră acum și în grupul de

Încă de la lansare Club Babylon din Suceava a devenit un nume important în piaţa de gen din România, renumite case de discuri şi organizatori de concerte programând aici numeroase evenimente.

Sucevenii au avut parte în cele trei luni de la deschiderea clubului de numeroase evenimente notabile cu invitaţi pe măsură. Un exemplu ar fi concertul Guess Who şi Spike, din cadrul turneului naţional “Tu-R”, clubul fiind asaltat în seara respectivă de aproximativ 1000 de persoane, devansându-l pâna şi pe Puya, care a concertat la Babylon în perioada Crăciunului.

Managerii clubului amintesc că în cele 3 luni de activitate, Babylon a adus în Suceava, în premieră pentru anul 2010, nume mari ale industriei muzicale româneşti, printre care: DJ Project, Deep Side Deejays, Anna Lesko sau Connect-R.

De asemenea, clubul sucevean Babylon a intrat în circuitul spectacolelor naţionale, până acum găzduind şi urmând să gazduiască importante manifestări artistice, printre care: “Stand Up in The City”, turneu naţional de stand-up comedy, “Veveriţele vesele, turneul naţional de travesty al trupei Toxice de la Mondenii, şi concertul “Guess Who & Spike” din cadrul turneului “Tu-R”.


Intră acum și în grupul de