„Phoenix”, un nou magazin dedicat doamnelor si domnisoarelor, in Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Din 17 martie, sucevencele se pot răsfăţa făcând shopping într-un nou magazin dedicat în întregime lor, „Phoenix”, deschis la Shopping City Suceava. Situat lângă „Optiblu”, magazinul „Phoenix” reuneşte trei importanţi producători locali de confecţii de damă, care sunt prezenţi aici cu brandurile: „Iulia Fashion”, „Texval” şi „Magnetic Style”. Colecţiile acestora sunt deja cunoscute la nivel naţional, atât prin intermediul distribuitorilor, cât şi în urma participării la toate târgurile naţionale de profil.

Deschiderea acestui magazin vine ca o confirmare a experienţei celor trei firme ce vor să ofere produse cu design unic, la preţ de producător.
Calitatea execuţiei şi designul modern asigurat în atelierele proprii de producţie, materialele de foarte bună calitate şi gama variată de articole, sunt caracteristicile comune ale celor trei branduri care pot fi găsite în magazinul „Phoenix”.

„Fie că sunteţi în căutarea unei ţinute office, casual sau elegantă, cu siguranţă în magazinul Phoenix veţi găsi îmbrăcămintea potrivită stilului dumneavoastră şi ocaziei, având la dispoziţie articole pentru orice vârstă şi conformaţie: bluze, cămăşi, fuste, pantaloni, rochii, sacouri, jachete şi compleuri, produse în serii mici sau chiar unicat”, anunţă reprezentanţii magazinului.

„Iulia Fashion” este unul dintre producătorii de tradiţie din Suceava, realizând confecţii de damă de peste 18 ani. Ţinutele „Iulia Fashion” păstrează o linie clasică, elegantă, ce conferă distincţie şi o gamă largă de mărimi. Femeia care alege ţinutele „Iulia Fashion” este de obicei femeia activă, cochetă şi modernă.

„Texval” activează pe piaţa confecţiilor de damă de peste 15 ani. Tinutele propuse de „Texval” sunt în principal clasice şi se adresează doamnelor şi domnişoarelor care sunt în căutarea mărimilor mari pentru îmbrăcăminte.

„Magnetic Style” este un brand nou în domeniul confecţiilor de damă şi propune o perspectivă modernă. Femeile pot alege costume office, dar şi rochii de seară şi vestimentaţie pentru evenimente speciale, aparţinând acestei mărci.


Intră acum și în grupul de