Ursuleții, vedetele de la atelierele de creație din acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Copiii se atașează foarte mult de jucăriile lor, însă cel mai iubit animăluț de pluș rămâne ursulețul. În acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava, micii artiști sunt așteptați să picteze și să decoreze un ursuleț.

Toți fanii ursulețului Teddy se întâlnesc la atelierele de creație, sâmbătă, 27 martie 2021, în zona Kids de la Iulius Mall Suceava. Împreună cu specialiștii de la Creativ&Deco, copiii vor picta în culorile lor preferate și vor decora cu sclipici, paiete sau plastilină un ursuleț din polistiren. Prima echipă de artiști va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Cei mici își vor lăsa imaginația să pună stăpânire asupra creioanelor, cariocilor și acuarelelor și vor crea cei mai simpatici ursuleți.

Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar ursuleții personalizați pot fi luați acasă de cei mici. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.


Intră acum și în grupul de