„Shopping City Suceava” sarbatoreste 2 ani de existenta!


Intră acum și în grupul de

Tombolă Aniversară: 22 martie – 17 aprilie 2010
Marele premiu: 2 Ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava

„Shopping City Suceava” sărbătoreşte 2 ani de existenţă! Cu acest prilej, clienţii complexului comercial pot participa, în perioada 22 martie-17 aprilie, la Tombola Aniversară care are numeroase premii pentru participanţi. Astfel, sucevenii pot câştiga săptămânal vochere de cumpărături în valoare de 200 lei, iar în data de 2 aprilie organizatorii vor acorda un premiu special de Paşte, care constă într-un voucher de 2000 de lei.

Marele premiu al Tombolei Aniversare va fi acordat pe 17 aprilie iar fericitul câştigător va putea să facă shopping gratuit timp de doi ani, pentru ca va primi vouchere de cumpărături în valoare de 200 lei pe lună, timp de 24 luni.

Primul parc comercial din judeţul Suceava s-a deschis în aprilie 2008, pe o suprafaţă de 47.000 mp şi reuneşte nume importante ale pieţei de retail din România: Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy şi Baumax, precum şi o galerie comercială ce oferă vizitatorilor zeci de mărci de renume, româneşti şi internaţionale, KFC, Takko Fashion, Deichmann, Orsay, Fox, Champion, Coax, Erros, Sense by Caremil, Camiceria Italiana, Danik, Dovani, Sarra Blu, Animax.

În martie 2009 a fost inaugurat un spaţiu dedicat artei şi evenimentelor culturale, „City Gallery”. Cu o suprafaţă de expunere de 230 mp, „City Gallery” este cea mai mare galerie de artă a municipiului şi reprezintă un vis împlinit pentru artiştii suceveni şi nu numai. Pe parcursul unui an, a găzduit numeroase expoziţii de pictură, grafică, tapiserie, sculptură, fotografie şi desen, susţinute de artişti a căror valoare este recunoscută la nivel naţional şi internaţional, dar şi expoziţii – concurs pentru copii.

Pe parcursul celor 2 ani de existenţă pe piaţa suceveană, mixul de chiriaşi a fost într-o continuă îmbunătăţire, prin deschiderea de noi magazine.

Prin tot ceea ce oferă, Shopping City Suceava îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al sucevenilor, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale oferite şi prin evenimentele pe care le organizează.


Intră acum și în grupul de