Iulius Mall Suceava stinge luminile la “Ora Pamantului”


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, luminile ambientale şi cele arhitecturale ale Iulius Mall Suceava vor fi stinse. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, la intrarea principală în centrul comercial, clienţii şi vizitatorii vor putea scrie – pe unul din cele patru panouri – gânduri sau chiar idei legate de protejarea mediului înconjurător.

Studenţi voluntari ai Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava, implicaţi în proiectul ecologic “Alătură-te nouă pentru o natură nouă!”, îi vor susţine pe bucovinenii care vor lăsa mesaje pe panouri, iar un reprezentant al administraţiei publice locale va planta, în mod simbolic, un copac.

Iulius Mall Suceava se alătură astfel zecilor de ţări, sutelor de oraşe, miilor de instituţii şi milioanelor de oameni de pe întreg mapamondul care vor stinge luminile ca un semnal de alarmă împotriva încălzirii globale.

“Ora Pământului” este un eveniment demarat în 2007 prin care conştiinţa umană şi speranţa s-au unit într-un gest simplu, dar în acelaşi timp magnific: stingerea luminii pentru o oră. Viaţa pe această planetă, existenţa noastră şi a generaţiilor viitoare stau în mâinile fiecăruia dintre noi, de aceea România s-a alăturat campaniei mondiale şi nu va lumina clădirile emblematice, 27 de oraşe anunţându-şi, până acum, participarea.


Intră acum și în grupul de