Iulius Mall Suceava promite un weekend plin de surprize culinare și ateliere pentru copii


Intră acum și în grupul de

Buna dispoziție, preparatele savuroase, dulciurile apetisante și atmosfera din Istanbul pot fi experimentate timp de câteva zile la Iulius Mall Suceava. Weekend-ul acesta te vei bucura de bunătățile din fructe de mare, iar renumita bucătărie turcească te va cuceri. După ce gustă din toate delicatesele, cei mici sunt așteptați la atelierele de creație.

Fiind o fuziune a bucătăriilor din Asia Centrală, Orientul Mijlociu și cele din Balcani, preparatele turcești îi pot mulțumi și pe cei mai pretențioși gurmanzi. De vineri până duminică, 9 – 11 aprilie 2021, în parcarea Iulius Mall Suceava poți savura adana kebap, dolma, borek, köfte, cotlete de miel și multe alte bunătăți gătite după rețete tradiționale și condimentate cu mirodenii speciale. Dacă ești pofticios și vrei să te răsfeți și cu delicii gastronomice speciale, vino să încerci propunerile bucătarilor! Tot în acest weekend, în parcarea Iulius Mall Suceava te așteaptă o paletă variată de preparate din fructe de mare: creveți cu lime, homar cu sos olandez, tentacule în sos sweet chilli, king crab pe pat de orez cu alune și mentă sau paella.

După o masă așa de copioasă, un desert este bine-venit. Deliciile turcești aduc și ele la Iulius Mall Suceava însiropata baclava, pufoasa kunefe, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip. Vino să vezi care este preferata ta!

Dulciurile îi fac pe copii să fie mai energici, de aceea după ce savurează deliciile turcești, cei mici sunt așteptați la atelierele de creație. Viitorii artiști vor decora o pușculiță din lemn cu plastilină 5D. Sâmbătă, 10 aprilie, specialiștii de la Creativ&Deco vor lipi și asambla împreună cu prima grupă de la ora 14.00, iar cu cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar pușculițele pot fi luate acasă de cei mici. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.


Intră acum și în grupul de