Concert Anda Adam, la club „Babylon” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Studenţii suceveni se pot distra joi seară la ”A.S.U.S Welcome Back Party”, la Club Babylon din Suceava, o petrecere la care cei mai convenţionali şi mai petrecăreţi studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Toţi ceilalţi beneficiaza de o super ofertă la shot-urile de tequila. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de rezidenţii clubului Babylon, DJ Cioco şi MC Dany.

Vineri seară, clubul găzduieşte “Mexican Party”, o petrecere tematică, “cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia vom oferi metri de tequila din partea casei şi vom continua super ofera de 3 lei pe shot”, anunţă organizatorii.

Sâmbătă, la Babylon concertează Anda Adam! De la începutul anului, clubul sucevean a avut mulţi invitaţi de seamă, printre care se numără: Deepside Deejays, Puya, Anna Lesko, Connect-R, Guess Who & Spike sau Paraziţii.

Anda Adam a debutat în muzică de la vârsta de 16 ani, fiind o prezenţă agreabilă, cu mare poftă de viaţă şi energie. Talentată şi fascinată de muzică, Anda Adam a reţinut atenţia publicului. Printre hit-urile sale se numără: “Nu mă uita”, alaturi de RACLA, “Ochii mei”, “Ajutor”, “Sufletul meu”, “Love on you” etc.

Duminică, “raiul coboară pe pământ” în cadrul programului “Club Life by DJ Cioco!”. Tot în această seară, sucevenii se pot bucura de prezenţa deja celebrelor animatoare.


Intră acum și în grupul de