Concert extraordinar „SNAP”, la aniversarea a 2 ani de Shopping City Suceava!

Shopping City Suceava sărbătoreşte 2 ani de existenţă. Sâmbătă, 17 aprilie, va avea loc ultima extragere săptămânală, care are ca premii 10 vochere de cumpărături, fiecare în valoare de 200 lei si alegerea câştigătorului marelui premiu „2 ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava”, acordat sub formă de vouchere lunare, în valoare de 200 lei, timp de 24 luni.

Toţi cei care au facut cumpăraturi în perioada 22 martie – 17 aprilie din magazinele din incinta complexului comercial sucevean au avut posibilitatea de a participa la Tombola Aniversară. Până în prezent, au fost acordate 30 de premii săptămânale, constând în vouchere de cumpărături de 200 lei şi un premiu special de Paşte, în valoare de 2000 lei.

Tot sâmbătă, de la ora 17:00, sucevenii vor avea parte de un concert JayKo şi Anya şi de un super concert Snap.

JayKo şi Anya reprezintă unul dintre proiectele muzicale de succes ale acestui an. JayKo este un nume foarte cunoscut în lumea clubbing-ului, fiind DJ, VJ, producator şi MC, iar Anya este fosta componentă a trupei Hi-Q. Colaborarea dintre cei doi a început în 2009, prin lansarea piesei „Crazy” şi a continuat în 2010 cu piesa „One”, al cărei videoclip prezintă, în premieră pentru ţara noastră, un ID visual pentru fiecare televiziune în parte şi, totodată, este unul dintre puţinele videoclipuri româneşti în care se folosesc efecte 3D. Piesa „One” a devenit una dintre cele mai difuzate piese, pe posturile de radio.

*Snap*a concertat pentru prima dată în România în anul 1992, în deschiderea marelui show Michael Jackson, de la Bucureşti. Pe plan mondial, Snap a vândut peste 57 de milioane de albume şi a câştigat peste 200 de discuri de aur şi platină. Membrii celebrei trupe americane vor interpreta la Suceava melodii noi dar şi câteva dintre piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume, cum ar fi: „The Power”, „Oops Up” sau „Rhythm is a Dancer”.