Noi colecții de haine pentru sezonul primăvară-vară, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Primăvara e aici, așa că este timpul să aduci un update în garderoba ta, să îi dai un vibe nou și să o faci cât mai colorată. Iulius Mall Suceava a pregătit noua colecție „for cool kids”, din care nu lipsesc sneakerșii, piesele vestimentare în tendințe și accesoriile. „Fashion is freedom”, iar propunerile pentru sezonul primăvară – vară din Iulius Mall cu siguranță te vor elibera din monotonia monocromatică și modelele mai puțin originale ale hainelor.

Primăvara aceasta se poartă ținutele cu personalitate. Iulius Mall Suceava ți-a pregătit o nouă colecție dezinvoltă, plină de culoare și în tendințe. Intră pe site-ul Iulius Mall Suceava, consultă catalogul online și alege ce ți se potrivește! Pentru mai multă inspirație și un super vibe la shopping, uită-te și la videoclipul care descrie cel mai bine noua colecție!

Fiecare grup de prieteni are câte un Sneaker Head, Joker, Hipster, Sassy Queen, Cool Geek ori o Selfie Queen. Pentru fiecare dintre voi, Iulius Mall Suceava a asortat cele mai cool piese vestimentare și accesorii, în ținute perfecte pentru seri în oraș, plimbări prin parc sau de purtat la facultate ori la muncă.

Vrei să ieși la terasă cu prietenii și nu știi cu ce să te îmbraci? Iulius Mall îți propune un hanorac mov și o pereche de colanți, cu o cămașă albă oversize de la Terranova, un bucket hat și sneakerși albi. El poate asorta o pereche de pantaloni și un hanorac gri de la Sport Vision, jachetă și sneakerși. Dacă ai acasă un mic fashion addicted, vino cu el în Iulius Mall Suceava, unde magazinele au pregătit colecția primăvară-vară și pentru copii! Pentru mai multe idei de outfit-uri consultă catalogul online!


Intră acum și în grupul de