Un autoturism parcat pe mijlocul străzii a fost ridicat de Poliția Locală. Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că se continuă și ridicarea mașinilor abandonate


Intră acum și în grupul de

Un autoturism care a fost parcat pe mijlocul străzii Grigore Ureche din municipiul Suceava a fost ridicat de autospeciala Primăriei Suceava.

Circulația în zona străzii Grigore Ureche s-a desfășurat, marți dimineața, cu dificultate din cauza unui autoturism care a fost parcat în mijlocul străzii.

Poliția Locală Suceava a venit în zonă și a constatat situația, iar apoi a fost solicitată autospeciala Primăriei Suceava care a venit și a ridicat autoturismul.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat pentru News Bucovina că municipalitatea suceveană intervine de fiecare dată când autoturismele sunt parcate neregulamentar, iar proprietarul va fi sancționat și va plăti și costurile aferente ridicării, transportului și depozitării autovehiculului.

El a menționat că se continuă și ridicarea autovehiculelor abandonate pe spațiile publice din municipiu.

„Încercăm să introducem ordinea în ceea ce privește parcarea autovehiculelor și avem încredere că în perioada următoare proprietarii autovehiculelor vor înțelege să respecte legislația, iar astfel de cazuri vor deveni din ce în ce mai rare”, a spus Lucian Harșovschi.   


Intră acum și în grupul de