Petrece romaneste cu DJ MC Papa Jacky la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă seara, bucovinenii sunt aşteptaţi la etajul Iulius Mall, în Bowling Strikers Club, pentru a Petrece româneşte cu DJ MC Papa Jacky. De la ora 22, DJ-ul va mixa piese ale trupelor româneşti 3Sud Est, Voltaj, Holograf, Timpuri Noi, Iris, Genius, Gaz pe Foc, N&D, Double D, Şuie Paparude, Ro-Mania, Hi-Q.

Tot sâmbătă, 24 aprilie, se va desfăşura Bursa Locurilor în Grădiniţele din Suceava. Cea de a VIII-a ediţie a Târgului Educaţional al Instituţiilor de Învăţământ Preşcolar din judeţul Suceava se va deschide oficial la ora 11, eveniment la care toate grădiniţele îşi vor prezenta locurile disponibile, etapele de înscriere, dotările, proiectele realizate şi oferta de activităţi în viitorul an şcolar.

Tot pentru copii, în aceeaşi zi, are loc Atelierul de Creaţie. După cum şi-a făcut obiceiul, Palatul Copiilor invită la KidsLand copii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. De la ora 11, micuţii sunt aşteptaţi cu idei şi artă pentru a se distra, a-şi face noi amici şi a da frâu liber imaginaţiei.

Tot sâmbătă, dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Începând cu ora 17, copii servesc celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

Seria evenimentelor pentru prichindei continuă duminică, la ora 12, când Iulius Mall şi Teatrul „Puppet” oferă o nouă reprezentaţie a marionetelor, transformate în personajele preferate ale copiilor din basme şi poveşti populare.

Până la sfârşitul lunii aprilie, la etajul Iulius Mall pot fi văzute picturile artistului Nicolae Zepciuc, membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina. „Accente moderne” reuneşte 20 de lucrări realizate în propria manieră artistică, exclusiv în ulei.

La finele acestei luni se va încheia şi campania „Kidsland Club te premiază!”. Fiecare client care cumpără jucării sau produse destinate copiilor din magazinele Iulius Mall cu specific primeşte gratuit pentru cei mici una din cele 1.500 de ore de distracţie şi joacă la KidsLand.

Pe 30 aprilie, ia sfârşit şi campania „Ai grijă de inima ta!”. Centrofarm verifică zilnic, între orele 16 şi 20, starea de sănătate a bucovinenilor. Clienţii Iulius Mall îşi pot face gratuit o electrocadiogramă pentru a preveni sau ţine sub control afecţiunile cardiace, tot mai periculoase.


Intră acum și în grupul de