Iulius Mall Suceava isi trimite clientii la munte


Intră acum și în grupul de

“Pregăteşte-ţi bocancii şi rucsacul pentru că Iulius Mall Suceava te trimite la munte!” În perioada 23 aprilie – 9 mai 2010, clienţii care iubesc natura şi drumeţiile au şansa să câştige zilnic un weekend de trei stele pentru două persoane, all inclusive, la Popasul Domnesc din Voroneţ.

În plus, cumpărătorii mai puţin norocoşi vor fi răsplătiţi de Iulius Mall, în fiecare zi, cu unul din cele 200 de premii de relaxare, constând în geluri de duş şi loţiuni de corp Avon, precum şi băuturi răcoritoare Nestea. Toate premiile se acordă pe taloane răzuibile la bonuri fiscale în valoare de minimum 100 lei, cumulate din zilele campaniei publicitare şi din mai multe magazine Iulius Mall Suceava.

Amplasată într-un cadru natural deosebit, lângă mănăstirea Voroneţ, “Capela Sixtină a Europei”, pensiunea Popasul Domnesc îşi răsfăţă musafirii cu ospitalitatea specific bucovineană, dar şi cu bucate alese, servite în restaurant sau în cramă. “Liniştea vacanţelor tale” este motto-ul pensiunii Popasul Domnesc, adică cel mai râvnit premiu al fiecărei zile de campanie de la Iulius Mall.

“Aşadar, grăbeşte-te să prinzi măcar unul din cele peste 3.400 de premii ale campaniei, adică 200 de taloane zilnice, toate câştigătoare! Muntele te aşteaptă!”, spun organizatorii.

Tot vineri, 23 aprilie 2010, la parterul Iulius Mall Suceava debutează o nouă ediţie a “Târgului de Obiecte Handmade”. Până pe 25 aprilie, inclusiv, se expun spre vânzare bijuterii, haine, poşete, accesorii sau obiecte de decor unicat, toate confecţionate manual.


Intră acum și în grupul de