ONG-urile din Suceava si-au prezentat activitatile si ofertele


Intră acum și în grupul de

În zilele de sâmbătă şi duminică, la Shopping City Suceava s-a desfăşurat Târgul ONG-urilor, eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava.

Aşa cum a declarat Mircea Petrariu, directorul complexului comercial sucevean, sâmbătă, în deschiderea evenimentului, acest târg şi-a propus să facă cunoscute structurile de tip ONG, să prezite activitatea acestora şi să stimuleze crearea altor astfel de organizaţii.

Printre organizaţiile participante la Târgul ONG-urilor s-a aflat şi Centrul Judeţean Militar Suceava, care a venit în întâmpinarea celor interesaţi cu informaţii referitoare la cariera militară. Potrivit reprezentanţilor Centrului Militar, condiţiile generale minime pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii la o carieră militară sunt următoarele: candidatul trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul stabil în România, să fie apt medical, fizic şi psihic, să nu fi fost condamnat penal sau să fie în curs de urmărire penală, să nu facă parte din partideşi formaţiuni politice, sau, dacă fac parte, să renunţe la această calitate. Mai multe detalii despre o carieră în Armata Română se pot afla de pe site-ul oficial: www.mapn.ro.

La târg au mai participat: Direcţia pentru Tineret Judeţeană, Direcţia Judeţeană pentru Sport, AREAS, Fundaţia ANA, A.S.C.O.R Suceava, Asociaţia Colegiului “Ştefan cel Mare” Suceava, De Pe Strada.ro, organizaţia “Aripi în Europa, organizaţia “Promotorii Bucovinei”, G.I.R.B Suceava.


Intră acum și în grupul de