Trupa Hi-Q, in concert la club „Babylon” din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Binecunoscuta trupă românească HI-Q va concerta vineri seara la Suceava, în club Babylon. Fanii suceveni ai formaţiei vor avea parte de un concert live şi de atmosfera relaxantă pe care artiştii reuşesc de fiecare dată să o inducă publicului.

Proiectul Hi-Q a început în anul 1995, iar de-a lungul timpului acesta suferit o serie de modificări în ceea ce priveşte componenţa feminină a trupei, în contextul în care componenţa masculină, formată din Mihai Sturzu şi Florin Grozea a rămas neschimbată de la începutul proiectului. Aşa s-a întâmplat şi în primăvara acestui an, când după un casting sever, băieţilor li s-au alăturat două fete talentate, Georgiana şi Viky.

De-a lungul anilor, Hi-Q a ţinut fruntea topurilor radio cu super hiturile: “Bună dimineaţa”, “Totul va fi bine”, “Gaşca mea” sau unul din hiturile verii trecute “Lose you”.

Sâmbătă şi duminică, la Babylon va avea loc un party intitulat “New Sensation”. Show-ul va oferi petrecăreţilor un program cu animatoare şi unul de animaţie. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Cioco şi MC Dany, ambii rezidenţi în Club Babylon din Suceava.


Intră acum și în grupul de