Noi chiriasi, in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În portofoliul Iulius Mall Suceava au intrat, de curând noi chiriaşi. Fii o Lady French în Iulius Mall Suceava! Un cochet salon amenajat în culori primăvăratece s-a inaugurat la parterul centrului comercial. Axat pe manichiură şi pedichiură profesională, Lady French s-a specializat şi în servicii de înaltă calitate în privinţa înfrumuseţării părului, extensiile de păr numărându-se printre preferinţele bucovinencelor.

Şi extensiile de unghii sunt tot mai căutate de clientele Iulius Mall Suceava care doresc să aibă unghii cu adevărat senzaţionale. De la îngrijire, cosmetizare şi tratamente SPA, pentru Lady French a fost facil să facă pasul la Neil Art, realizând sofisticate modele florale, arabescuri, motive abstracte sau geometrice. Unghiile pot fi lăcuite nu doar în nuanţe discrete sau culori ochioase, dar pot fi împodobite şi cu ştrasuri Swarovski.

Personalul Lady French a fost riguros selecţionat, având o pregătire profesională de excepţie, în permanenţă adaptabil cerinţelor pieţei. Angajaţii salonului de manichiură profesională s-au specializat în extensii de unghii cu gel, întreţinerea acestora, aplicarea de unghii false, manichiură şi pedichiură SPA, manichiură clasică şi tratamente cu parafină, renunţarea la extensii.

Salonul Lady French a creat cele mai avantajoase pachete pentru clientele sale, iar preţurile – atât pentru întreţinerea manichiurii mari cu french permanent sau pictură, dar şi pentru extensii unghii gel fără sau cu model – oscilează între 70 şi 130 ron (Neil Art super complex). Manichiura SPA la 35 lei include îndepărtarea lacului vechi, formă dată unghiilor, îndepărtarea cuticulelor, gomaj, mască, cremă hidratantă, masaj şi lăcuirea unghiilor. Pedichiura SPA costă 55 ron, iar lăcuirea unghiilor 10 ron. Până la sfârşitul lunii mai, Lady French oferă cadou tuturor clientelor 50 lei reducere din costul extensiilor de unghii. Salonul Lady French îţi redă bucuria de a fi femeie! Vino şi bucură-te de tratamente speciale, răsfaţă-te cu produse şi servicii profesionale. Meriţi să fii frumoasă!

Best Start Promotion şi-a obişnuit clienţii Iulius Mall Suceava să le ofere produse personalizate chiar şi pe obiecte dintre cele mai neobişnuite: cravate, ceasuri, portofele, genţi, perne, rame de cristal, panel foto şi puzzle. Inedită este personalizarea unor aranjamente sau flori naturale cu mesajele dorite sau chiar cu imprimarea unor figurine. Pretabile sunt petalele de trandafir sau de lalele.

Cănile se numără printre cele mai dorite obiecte, toate imprimate cu fotografia sau mesajul dorit, tehnica de imprimare folosită fiind cea a sublimării digitale, grafică inovativă. Cănile albe florescente sunt vor deveni “vedetele” standului, acestea având efect de lumină în întuneric. Puzzle-urile gata de imprimat sunt din carton, lemn sau magnetice, în forme dintre cele mai variate. La capitolul imprimări pe textile, tricourile sunt în topul comenzilor, urmate de perniţe, genţi, şepci, portofele, umbrele şi jucării pluşate. Globurile foto sau ramele cu cristale devin tot mai căutate de bucovineni, fiind cadouri personalizate deosebite.

Best Start Promotion, insulă situată la parterul Iulius Mall Suceava, şi-a diversificat, de curând, gama de produse, cu ştampilele mărcii austriece Colop, printre liderii mondiali pe piaţa de profil. Spre vânzare se găsesc nu doar produsele Colop, ci şi consumabile şi accesorii, iar utilajele necesare confecţionării ştampilelor oferă posibilitatea livrării în nici 5 minute a produsului comandat. Gama EOS se găseşte la Best Start Promotion de la dimensiuni minuscule, de 24 mm (profil rotund), până la formatul extralarg de 25×82 mm (profil dreptunghiular). Cu design modern, unele extrem de uşoare sau robuste, rezistente la folosiri repetate, automate sau manuale, fiabile, silenţioase, cu posibilităţi nelimitate de personalizare, ştampilele autotuşante profesionale oferă amprentări de calitate şi au preţuri avantajoase, care oscilează între 45 şi 110 lei.


Intră acum și în grupul de