Startup-ul românesc DAbo Doner și-a extins rețeaua de restaurate prin inaugurarea unei noi locații în zona foodcourt a Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

DAbo Doner, startup 100% românesc, își întâmpină clienții și în zona foodcourt din Iulius Mall Suceava. Doner-ul și dűrűm-ul de pui, cu vită sau mixt și sandwich-urile alături de legume proaspete și sosuri gustoase transformă orice masă într-o experiență culinară delicioasă.

DAbo Doner și-a extins rețeaua de restaurate prin inaugurarea unei noi locații în zona foodcourt a Iulius Mall Suceava. Noul restaurant propune meniuri consistente, compuse din carne rotisată, legume proaspete, pâine coaptă în bucătăria proprie și sos cu iaurt sau maioneză. Meniul este completat de kebab de vită sau pui la farfurie, sandwich-uri, pide, salate și preparate vegetariene. Și amatorii de deserturi se pot bucura de o chiflă delicioasă, proaspăt scoasă din cuptor, umplută cu ciocolată fină și banane.

Vedeta restaurantului este doner-ul, care a fost premiat în Germania și care la DAbo Doner este pregătit pe loc cu ingrediente proaspete, la fel ca toate celelalte preparate. Gustul deosebit este dat de condimentele aduse din Nürnberg, iar conceptul restaurantului este bazat pe o logică culinară, oferind clienților mâncare sănătoasă, nutritivă și mai ales gustoasă.

Franciza DAbo a fost fondată în Sibiu în 2013 și numără în prezent 52 de restaurante deschise, care au în spate 30 de parteneri francizați. DAbo a inaugurat anul acesta și primul restaurant românesc de fast-food în Londra și își propune să se extindă în Spania, Luxemburg și Ungaria.


Intră acum și în grupul de