Weekend la Shopping City Suceava: Activități sportive pentru copii și concursuri cu premii


Intră acum și în grupul de

Un weekend plin de mișcare, voie bună și concursuri cu premii pentru copii se anunță în parcarea Shopping City Suceava.

 Timp de două zile, în perioada 17 – 18 iulie, între orele 15:00 – 16:00, cei mici sunt așteptați în parcarea Shopping City Suceava, unde va fi amenajat un spațiu în care iubitorii de sport vor avea ocazia să-și exerseze îndemânarea și abilităție spotive.

Activitățile sportive în aer liber sunt poate cea mai bună și mai sănătoasă modalitate de petrecere a timpului liber. În acest scop, o parte din parcarea Shopping City Suceava se transformă, timp de două zile, în teren de joacă pentru copii.

 În cadrul evenimentului „Mai mult sport, mai multă distracție”, micii participanți vor putea testa bicicleta pe un mini traseu special amenajat, dar vor avea ocazia să exploreze și alte activități precum baschet, badminton, tir cu arcul sau fotbal.

Concursuri cu premii – 3 trotinete  MID 9 Oxelo

Spiritul competitiv nu poate să lipsească atunci când vorbim despre sport. Așa că, toți copiii care participă la eveniment vor avea ocazia să se înscrie și la cele trei concursuri ce se vor organiza pe durata evenimentului. Câștigătorii vor primi o trotinetă MID 9 Oxelo de care se vor putea bucura toată vara.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Decathlon Suceava și Asoiația Suceava pe bicicletă. Intrarea este liberă!


Intră acum și în grupul de