Un nou chirias in Shopping City Suceava: “Pada Murre”, un brand destinat barbatilor


Intră acum și în grupul de

Brandul românesc Pada Murre deschide un nou magazin pe o suprafaţă de 130 mp în Shopping City Suceava

Începând cu 21 mai 2010, domnii îşi pot face cumpărăturile într-un nou magazin destinat lor din Shopping City Suceava. “Pada Murre” este situat în zona magazinului Leonardo şi oferă clienţilor o gamă variată de îmbrăcăminte, încercând să aducă în fiecare sezon ultimele tendinţe în modă. Până pe data de 20 iunie, toate produsele din magazin au o reducere de 30 %.

Confecţii bărbăteşti marca “Pada Murre”: ţinute business, casual, office (costume, cămăşi, cravate, jeansi, pulovere, tricouri, accesorii) ce se adresează unui segment larg de cumpărători şi putând satisface toate gusturile.

“Pada Murre” promovează o gamă de îmbrăcăminte cu un stil ce porneşte din eleganţă, făcându-se remarcat prin calitate şi prin diversitatea produselor pe care le promovează.

Compania s-a înfiinţat în 1993, având ca domeniu de activitate producţia şi desfacerea confecţiilor pentru bărbaţi, în special cămăşi, cravate şi costume. Din anul 1998 sunt pe piaţa din România cu marca Roland şi din 2004 cu alte două branduri: Pablone şi Pada Murre.

Reţeaua de magazine “Pada Murre” are în prezent un număr de 14 unităţi deschise în cadrul centrelor comerciale din România.


Intră acum și în grupul de