L-a chemat in ajutor pe fratele sau si a omorat in bataie un barbat


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi sunt judecaţi după ce unul dintre ei a omorât în bătaie un bărbat, ajutat de celălalt. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, instituţia a dispus, marţi, trimiterea în judecată a lui M. CONSTANTIN, în vârstă de 22 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Acesta în noaptea de 09 aprilie 2010, în jurul orelor 23,30, în public, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan avut cu Isăilă Vasile, din comuna Mălini Moroşan Constantin i-a aplicat acesteia multiple lovituri de o intensitate ridicată, cu pumnii, picioarele şi genunchii la nivelul corpului, în special al capului, cauzându-i leziuni grave care în scurt timp au dus la decesul victimei.

Şi fratele agresorului, M. VASILE, în vârstă de 32 de ani este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi loviri sau alte violenţe. Acesta, din dorinţa de a-l răzbuna pe fratele său şi de a-i aplica o corecţie agresorului acestuia, Moroşan Vasile a blocat cu autoturismul un drum comunal, a tulburat ordinea şi liniştea publică, dedându-se la un comportament agresiv şi violent, indignând mai multe persoane, precum şi vecinii din zonă.

„În aceste împrejurări i-a aplicat părţii victimei Isăilă Vasile, cu un levier auto, mai multe lovituri la nivelul corpului, cauzându-i leziuni, care, în caz de supravieţuire, ar fi necesitat un număr de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale” precizează Luminiţa Leonte.

Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 09.04.2010, în jurul orelor 23,15, în timp ce se afla pe terasa unui local din satul Păiseni, M. Constantin a fost lovit, fără motiv, de către Isăilă Vasile cu o sticlă la nivelul capului. Pentru a se răzbuna pe acesta, l-a chemat telefonic pe fratele său, M. Vasile. S-au deplasat pe drumul comunal Mălini – Păiseni şi în momentul în care l-au identificat pe Isăilă Vasile i-au aplicat multiple lovituri.

Cei doi au fost reţinuţi o perioadă de 24 de ore la data de 10.04.2010 şi s-a dispus de Tribunalul Suceava luarea măsurii arestării preventive pentru 29 de zile doar pentru M. Constantin, fratele său fiind cercetat în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de