Concurs local de proiecte pentru tineret pe 1 iulie


Intră acum și în grupul de

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret a aprobat calendarul concursurilor locale de proiecte pentru tineret pentru perioada 4 august-01 decembrie 2010.

Potrivit directorului Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Simona Sofroni, O.N.G.-urile de tineret din judeţul Suceava care doresc să participe la acest concurs local de proiecte trebuie să depună, până pe data de 30 iunie 2010, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Tineret, proiectele întocmite conform metodologiei de concurs. „Metodologia de concurs, formularele tip precum şi alte informaţii se pot obţine de la sediul DJT Suceava, zilnic, de luni până vineri între orele 8.00-14.00 şi la nr. de telefon 0230/523102”, a informat Simona Sofroni.

Ea a anunţat că la Suceava această competiţie va avea loc în data de 1 iulie, la ora 10.00, la Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, iar rezultatul va fi afişat la sediul instituţiei, în aceeiaşi zi, începând cu ora 14.00. „Proiectele care vor fi întocmite trebuie să aibă în vedere următoarele priorităţi: stimularea creativităţii tinerilor, sprijinirea de acţiuni specifice de voluntariat, dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor privind implicarea tinerilor în viaţa comunităţii, sprijinirea şi stimularea activităţii culturale, dezvoltarea şi diversificarea ofertei educaţionale nonformale pentru tineri, facilitarea mobilităţii tinerilor între sistemul de învăţământ şi piaţa muncii”, a explicat directorul DJT Suceava.


Intră acum și în grupul de