Târg caritabil la Shopping City Suceava: La doar trei ani, Mihăiță luptă cu amitrofie spinală, iar viața lui depinde de cel mai scump tratament din lume


Intră acum și în grupul de

În perioada 4 – 5 septembrie 2021, în parcarea Shopping City Suceava va avea loc un târg caritabil pentru Mihăiță. La doar 3 ani, Mihăiță poartă pe umeri un diagnostic crunt, Amitrofie spinală tip II. Mihăiță are șanse de recuperare, dar șansa lui la o viață nouă depinde de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, pentru care este necesară suma de 2.1 milioane de dolari.

Pentru a-l ajuta pe Mihăiță să primească tratmentul, Asociația Învingem SMA șivoluntarii dedicați întru totul acestei cauze vor organiza un târg caritabil în weekendul 4 – 5 septembrie, între orele 10:00 – 18:00, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava.

Timp de două zile, în cadrul târgului, participanții pot achizitiona diverse produse pentru cei mici, dar și pentru cei mari: jucării, articole de îmbrăcăminte pentru copii și adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și decorațiuni. Evenimentul se va desfășura în aer liber, conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Banii obținuți din vânzări vor fi virați integral în contul Asociația Învingem SMA.

Toți cei care doresc să contribuie la înfăptuirea unei astfel de minuni o pot face, în cadrul târgului, printr-un gest admirabil, gest care pentru Mihăiță înseamnă o nouă șansă la viață. 


Intră acum și în grupul de