Iulius Mall Suceava și Bee Fit invită sucevenii la sport și cumpărături


Intră acum și în grupul de

Care este motivul pentru care vii la Iulius Mall Suceava weekendul acesta? Vii pentru a-ți cumpăra un nou outfit la modă, cauți un cadou pentru o persoană dragă sau articole pentru copilul tău, care tocmai a început școala? Noi îți propunem să treci și pe la evenimentul organizat de Bee Fit – „Suceava dă startul mișcării”. Totodată, sportul îți dă energie, așa că te invităm să o epuizezi cu o altă activitate, marca Iulius Mall Suceava: cumpărăturile.

Duminică, 19 septembrie 2021, să te asiguri că vei vizita Iulius Mall Suceava îmbrăcat sport și plin de energie, deoarece „Suceava dă startul mișcării” alături de cei de la Bee Fit, începând cu ora 12:00. Acolo îți vei tonifia corpul printr-un circuit de workout, dar te vei și distra în pași de dans latino, pe muzica ta preferată, în cadrul sesiunilor de zumba. Nu trebuie să fii un atlet desăvârșit, trebuie doar să ai energie și să îți dorești să încerci ceva nou, iar când o vei face, locul de întâlnire va fi terasa sport din zona Cinema City – Iulius Mall Suceava.

În plus, intrarea este gratuită, ba mai mult, poți câștiga unul dintre numeroasele premii puse în joc. Așadar, ce faci? Vii duminică la zumba? Atunci, asigură-te că ai făcut o rezervare la numărul de telefon 0741025454 și verifică pagina de Facebook Bee Fit pentru noutăți legate de eveniment!


Intră acum și în grupul de