Salonul Literaturii Române din Bucovina, ediția a XVII-a, la Biblioteca Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava va găzdui luni, 27 septembrie, ediția a XVII-a a Salonului Literaturii Române din Bucovina.

Programul de anul acesta al Salonului, care va începe la ora 14:00, include o dezbatere cu tema: „Traducerea de carte în Bucovina. Un fenomen cultural complex”

Invitați: Doina Cernica, scriitor și traducător [Suceava]; Denisa Crăciun, scriitor și traducător [Clermont-Ferrand]; Valentin Ajder, director Editura Eikon [București].

După care, editura invitată, Eikon, se va prezenta. De asemenea, vor fi lansate o serie de cărți, apărute la editura bucureșteană, cu participarea autorilor suceveni, dar nu numai.

Evenimentul va fi moderat de Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni.

Evenimentul, unul de tradiție, e organizat de Biblioteca Bucovinei în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovinei, sub egida Consiliului Județean Suceava.  

Manifestarea se va desfășura în conformitate cu reglementările pandemice în vigoare. Ca atare, doar 40 de persoane pot participa la activitatea culturală de la Biblioteca Bucovinei, Sala de Artă „Elena Greculesi”.


Intră acum și în grupul de