Targul de Bere “100 de marci din toata lumea”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au parte şi în această săptămână de o mulţime de evenimente, organizate de Iulius Mall Suceava. Joi la ora 18:00 va avea loc vernisajul “Porto – portrete şi peisaje urbane”, o expoziţie fotografică dedicată Zilei Naţionale a Portugaliei. Iscălite de Bogdan Ceobanu, lucrările vor sta spre vizionare şi vânzare la etajul Iulius Mall şi în cursul lunii iulie.

De asemenea, mai pot vizita şi un Târg de Obiecte Handmade, expoziţie cu vânzare de bijuterii şi decoraţiuni confecţionate manual de către artişti plastici din nord-estul ţării, ce se va desfăşura vineri, sâmbătă şi duminică, 25-27 iunie 2010, între orele 10 şi 22.

Cupa Sucevei la Şah se va desfăşura în food court Almondo, unde vor concura sportivi din tot judeţul, cu vârste între 9 şi 70 de ani. Campionatul Judeţean de Juniori şi Seniori la Şah este organizat de Direcţia de Sport Suceava şi Primăria Municipiului Suceava. Vineri, sâmbătă şi duminică, 25-27 iunie 2010, începând cu ora 10.

Cei mici sunt aşteptaţi la un Atelier de Creaţie pentru Copii: “Dacă vrei să te distrezi, / Inventezi şi colorezi / Ia-ţi prietenii de mână, / În fiecare săptămână, / Iulius Mall te aşteaptă / Cu idei, culori şi artă!”, sâmbătă, de la ora 12, la KidsLand.

“Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Orice copil care povesteşte poveşti va servi adulţilor un meniu complet de copilărie savuroasă, sâmbătă, 26 iunie, de la ora 17.

Sucevenii se pot distra la Cocktail Party. DJ MC Papa Jacky aduce în Strikers Club din Iulius Mall cele mai mari hit-uri dance vechi şi noi. Distracţie la maximum şi cocktail-uri adevărate, sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 22. La Cocktail Party, distracţia este de mai multe feluri.

Prichindeii pot recunoaşte în Iulius Mall personajele lor preferate din basme şi poveşti populare, duminică, 27 iunie, de la 12, la Teatrul de Păpuşi “Puppet”.

Târgul de Bere “100 de mărci din toată lumea” se desfăşoară la Iulius Mall în hipermarket-ul Auchan, până pe 29 iunie. Berile provin din România şi din ţări cu tradiţie în fabricarea de bere: Belgia, Polonia, Austria, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Franţa, Irlanda, Marea Britanie, Portugalia şi Cehia. Pe lângă berea blondă, cea mai cunoscută şi consumată, clienţii pot găsi şi sortimente speciale cum ar fi: brună, neagră, albă, nefiltrată, cu aromă tropicală sau de tequila, şi chiar bere cu gust de fructe. Clienţii pot alege, după preferinţe, aceste tipuri de bere la doză, sticlă sau PET.

“Află-ţi greutatea ideală”. Deoarece România ocupă locul 3 într-un îngrijorător clasament european privind obezitatea, specialiştii Centrofarm teastează gratuit şi oferă sfaturi personalizate clienţilor Iulius Mall, de luni până vineri, între ore 16 şi 20. Campania se va încheia pe 30 iunie 2010.

Campionatul Mondial de Premii. Pe toată durata Campionatului Mondial de Fotbal, pasionaţii sportului-rege au la dispoziţie peste 1.350 premii instant dacă şutează în Iulius Mall la o poartă din food court Almondo. Bonuri fiscale cumulate de la restaurantele şi cafenelele de la etajul Iulius Mall, le aduc zilnic primilor 55 de suporteri pahare sau răcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere Sprider Stores, ore de fotbal pe terenul Quartz Cafe sau abonamente Sport Center. Vino în Iulius Mall în timpului campionatului, urmăreşte meciurile echipelor favorite şi pleci cu premii! 5 plasme şi un ecran de 6 mp au fost montate în Almondo, iar berea are preţ imbatabil: de la 2,5 lei. Bucovinenii pot şuta la poarta cu premii până în ziua finalei din Africa de Sud.

Cafeaua îţi dă energie la Quartz Cafe. La o consumaţie de cel puţin 20 lei, câştigi zilnic premii instant Coca Cola şi, săptămânal, un plin de benzină sau de motorină.

Campionatul Judeţean de Table se desfăşoară marţea şi joia, de la ora 17. Clubul Sportiv “Nord Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava caută cel mai bun strateg la table. Înscrierile au loc în aceleaşi zile, o oră mai devreme. Marea finală are loc în data de 15 iulie.


Intră acum și în grupul de