Una dintre etapele „Campionatului National de Drift” are loc la Suceava!


Intră acum și în grupul de

În acest week-end, la Suceava, are loc cea mai spectaculoasă competiţie sportivă cu maşini din România. Timp de două zile, parcarea Shopping City Suceava va găzdui o etapă oficială a “Campionatului Naţional de Drift”. În cadrul evenimentului, peste 25 de piloţi îşi vor demonstra îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice. Alături de ei, veţi descoperi maşinile tunate şi pe cele care scot mii de Waţi din instalaţiile de car-audio, o adevărată expoziţie, alături de fete frumoase.

Maşini de aproape 500 de cai putere conduse de cei mai tari piloţi

La Suceava vor concura maşini foarte puternice, cu motoare modificate ce dezvoltă între 300 şi 500 de cai putere! Maşinile sunt cu tracţiune spate, pentru a putea lua curbele traseului special amenajat de-a latul. În competiţie va intra şi Traian Buse, câştigătorul ultimei etape oficiale de la Bucureşti, care va participa cu un BMW E30, cu o putere de 400 de cai. Alături de Traian, va lua startul şi Călin Ciortan, singurul pilot român care a urcat pe un podium internaţional la competiţia King of Europe, ocupând locul secund, tot la bordul unui BMW cu motor de 5000 de centimetri cubi, V8, de peste 440 de cp.

La fel de puternice şi de manevrabile sunt şi maşinile japoneze care se vor confrunta cu cele germane. De exemplu, la Suceava vor participa mai multe masini Nissan Skyline, cu motoare turbo, având puteri de aproximativ 300 de cai putere.

Jurizare internaţională

Competitia de drift va fi jurizată de către oficialii King of Europe, cea mai mare competiţie de acest gen din Europa. Mike Procureur din Franţa, Preşedintele King of Europe (KOE), alături de Drăgan din Serbia , va juriza evoluţiile piloţilor români. Piloţii vor fi punctaţi în funcţie de viteza maşinii, de derapajul controlat şi de apropierea faţă de jaloanele de pe traseu.

La Suceava, în cadrul etapei din Campionatul Naţional, se vor aplica aceleaşi norme de jurizare şi securitate ca la o competiţie de nivel internaţional.

HAI şi KNS fac show la Suceava!

Cei mai cunoscuti piloti de drift din România , HAI şi KNS, vin alături de ceilalţi piloti să participe la etapa de la Shopping City Suceava. HAI-ul conduce un Nissan Silvia, iar KNS un Nissan Skyline, ambele cu puteri de peste 250 de cp fiecare. Cei doi piloti de drift, buni prieteni şi concurenţi în campionat, au devenit celebrii în România mulţumită show-ului pe care îl fac împreună la toate evenimentele auto. Cu siguranţă, şi la Suceava, atmosfera va fi păstrată incendiară de catre HAI şi KNS, alături de ceilalţi piloţi din România .

Piloţii suceveni, emoţii la ei acasă

Suceava este reprezentată de doi piloţi în Campionatul de Drift al României, Mihai Maxim şi Răzvan Frăţianu. Razvan conduce un BMW M3 de 321 de cp şi va încerca la bordul acestuia să câştige o cupa, la el acasă. La ultima etapă a ratat podiumul la numai un punct. Cu puţină îndemânare şi multă susţinere din partea celor de acasă, Razvan va face un show excelent şi, de ce nu, va reprezenta Suceava pe podium!

Show total si sute de anvelope transformate in fum!

În cadrul etapei de la Suceava, maşinile de drift vor face un show total pentru public şi sute de anvelope vor fi transformate în fum. În cele două zile de concurs, maşinile de competiţie vor consuma aproximativ 300 de anvelope, pe care le vor aduce la stadiul de sârme, din cauza derapajelor controlate şi a puterii uriaşe din motoare!

În cadrul expoziţiei de Tuning şi Car audio vor fi premiate cele mai frumoase maşini, cel mai frumos interior,cele mai frumoase jante şi cea mai puternică maşina la Car-audio.

Suceava Drift Show & Tuning are loc în parcarea Shopping City Suceava, sâmbătă 10 iulie şi duminică 11 iulie, începând cu ora 10. Intrarea este GRATUITĂ, iar spectatorii vor avea posibilitatea de a câştiga curse de karting gratuite oferite de Tokyo Drift.


Intră acum și în grupul de