ASSIST Software invită tinerii suceveni interesați de o carieră în IT la o nouă ediție online a evenimentului „Open Doors ASSIST”


Intră acum și în grupul de

ASSIST Software își deschide din nou porțile în fața sucevenilor cu un eveniment online care se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie. Studenți și elevi care aspiră la o carieră în domeniul IT, dar și persoane care își doresc o reconversie profesională pot urmări LIVE discuțiile de la sediul ASSIST prin intermediul platformelor YouTube și Facebook, gratuit, în fiecare zi, în intervalul orar 17:00 – 20:00. Înscrieri gratuite aici.

Două zile de interviuri live cu echipa ASSIST Software

Printre informațiile cele mai importante oferite în cadrul evenimentului Open Doors ASSIST, cei interesați vor putea afla direct de la reprezentanții companiei despre oportunitățile de carieră disponibile la ASSIST, rolurile dintr-o companie de software engineering, modul de lucru din industrie, cum decurg discuțiile cu clienții, dar și despre cultura ASSIST Software, o companie care de 29 de ani își extinde constant echipa, dar și portofoliul de clienți internaționali.

Invitați la acest eveniment online vor fi și profesori din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, alături de care reprezentanții ASSIST vor discuta despre importanța studiilor în domeniu, dar și despre modalitățile prin care studenții pot face trecerea cu succes de la teorie la practică.ASSIST Software are un parteneriat de colaborare de lungă durată cu universitatea suceveană, mulți dintre absolvenții acesteia fiind angajați ai companiei.

Acești absolvenți vor fi prezenți la sesiunea online Open Doors ASSIST, undeîși vor împărtăși poveștile și vor răspunde, în direct, la cele mai importante întrebări pe care participanții le pot avea despre modul de lucru dintr-o companie de IT.

Pentru a încuraja tinerii să facă pasul către o carieră de succes în industrie, ASSIST Software lansează un proiect nou în cadrul evenimentului, cu numele de ASSIST Academy. Proiectul, al cărui obiectiv principal este unul educațional, înglobează acțiunile întreprinse de companie prin programele de internship și recomandările pe care le oferă specialiștii HR în domeniul IT pentru elevi, studenți și chiar pentru cei care își doresc o reconversie profesională.

Evenimentul va fi unul interactiv, cu premii instant și dialog direct cu invitați speciali, așa încât pe parcursul celor trei ore de program din fiecare zi, participanții să aibă parte o experiență completă.

Programul complet poate fi consultat aici.

Înscrieri la internship și tombolă pentru participanți

Lansarea oficială ASSIST Academy aduce 10 stagii de practică plătite studenților care aplică pentru un astfel de program în perioada 23-26 noiembrie. Mai mult, studenții care nu se califică pentru unul dintre cele 10 locuri, vor primi îndrumare și materiale de studiu, fiind incluși în procesul de selecție pentru programul de internship de vară.

De asemenea, fiecare student înscris la internship va intra automat în extragerea de la finalul evenimentului, unde ASSIST Software va dărui un XBOX Series S 512 GB dreptpremiu pentru curajul de a face primul pas către o carieră de succes.

Pentru a rămâne la curent și pentru a participa la eveniment, toți cei interesați sunt rugați să se înscrie folosind linkul disponibil pe conturile ASSIST Software de pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul companiei.


Intră acum și în grupul de