Xpert Beauty a inaugurat la Iulius Mall Suceava un nou concept store care îmbină shoppingul cu serviciile de înfrumusețare


Intră acum și în grupul de

De curând, brandul Xpert Beauty s-a alăturat portofoliului Iulius Mall Suceava, spre încântarea doamnelor şi domnişoarelor pasionate de domeniul frumuseții. Noua locație oferă o gamă variată de produse profesionale de îngrijire și make-up, dar integrează și un Beauty Salon, unde clienții primesc recomandări pentru rutina de întreținere a părului.

Xpert Beauty  se adresează tuturor femeilor care doresc să se simtă confortabil în pielea lor și să fie unice, propunându-le o gamă completă şi diversificată de produse de beauty profesionale. Astfel, în noul magazin din Iulius Mall Suceava găsesc tot ce au nevoie pentru ritualul lor de înfrumuseţare: pornind de la articole pentru make-up, păr, ten, corp și până la produse pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor. Pentru un look impecabil, Xpert Beauty pune la dispoziție farduri de pleoape, rujuri, mascara, fond de ten, pudre, iluminatoare, dar și accesorii de înfrumusețare pentru ca orice femeie să țină pasul cu profesioniștii de make-up. La acestea se adaugă loțiuni, creme, unt de corp pentru o îngijire completă a pielii, măști, seruri de față și spumă pentru o rutină complexă de skincare, dar și produse pentru îngrijirea unghiilor precum lacuri într-o paletă extinsă de culori sau ojă semipermanentă.

Locația include și conceptul de Beauty Store și oferă posibilitatea ca produsele profesionale de îngrijire a părului să fie testate într-o zonă dedicată – Xpert Beauty Salon – în care clienții primesc soluții pentru diagnosticarea, tratamentul, îngrijirea părului și scalpului, dar și recomandări de produse pentru rutina de întreținere de acasă. Programările pentru salon pot fi făcute la numărul de telefon 0724.524.488. Totodată, gama de articole pentru îngrijirea părului include și branduri recunoscute internațional de tipul Moroccanoil, Kerastase, L’Oreal Professionnel, Wella Professionals și multe altele. De asemenea, oferta include și produse vegane, cum ar fi Maria Nila, iar pentru îngrijirea tenului, regăsim Academie, Babor, Guinot și multe alte branduri.

Magazinul Xpert Beauty  are la bază un concept deosebit și își întâmpină clienții cu un design elegant și modern. Atmosfera din locație, varietatea și calitatea articolelor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din Xpert Beauty  destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

Brandul românesc Xpert Beauty are în România 14 magazine, unul în Sofia, iar în rețeaua IULIUS este prezent și în Palas Iași, Iulius Town și Iulius Mall Cluj.


Intră acum și în grupul de