„Last Minute”: Reduceri si premii de vara la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Premii şi oferte „Last minute” îi aşteaptă pe toţi clienţii Shopping City Suceava care vor alege să-şi facă cumpărăturile la preţuri speciale de vară, în perioada 2 – 29 August. Luna soldurilor aduce reduceri de până la 80% şi o tombolă unde puteţi câstiga unul din premiile săptămânale: grătare oferite de hypermarketul Carrefour, unul din cele 4 weekend-uri la Pensiunea „Cai de Vis” din Vf. Câmpului, Jud. Botoşani sau marele premiu: 10 zile în străinătate pentru 2 persoane oferit de agenţia de turism Dream Travel.

Dacă nu aţi fost încă în vacanţă trebuie doar să vă reînnoiţi complet garderoba şi puteţi alege din ofertele magazinelor: New Yorker şi Fox – reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Killtec, Coax, Erros, Pada Murre – până la 70%, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a 2-a pereche primeşti 50% reducere sau cumpără 2 perechi reduse şi pe a 3-a o primeşti gratuit, Orsay, The City, Otter, Insense – pana la 50%, Bad Axel – reduceri de până la 70% la articolele de damă, iar la cumpărarea unui articol pentru bărbaţi poţi achiziţiona al doilea produs la jumătate de preţ. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi Ina Center, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la Meli Melo. La PlusOptic ochelarii sunt la doar 79 lei (în preţ fiind inclus montajul dar şi o consultaţie), iar la Optiblu pentru o pereche de ochelari de soare cumparată primiţi una gratis.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona anumite produse la jumătate de preţ sau dacă alegeţi două produse, al doilea il primiţi gratuit. Reducere de 50% gasiţi şi la produsele Wenice.

Dacă doriţi să redecoraţi şi să vă personalizaţi locuinţa magazinul Mobexpert vă oferă posibilitatea de a plăti în 12 rate şi fără dobânda obiectele procurate în această lună, iar Media Galaxy şi Flanco au preţuri speciale pentru zeci de produse, la fel şi operatorii de telefonie mobilă.

În hypermarketul Carrefour găsiţi reduceri de până la 50% şi lichidări la sute de produse iar dacă faceţi cumpărături în valoare de minim 500 de lei din oricare magazin Shopping City Suceava aveţi şansa să vă petreceţi weekend-ul în linişte şi aer curat la pensiunea „Cai de Vis” şi de a vă relaxa practicând diverse sporturi: tir cu arcul, tenis de masă, trasee cu bicicleta, badminton, fotbal. Pădurea şi lacul de acumulare Rogojeşti pot fi locuri ideale de vânătoare şi pescuit pentru cei pasionaţi. Pensiunea „Cai de vis” oferă posibilitatea de a participa la cursuri e călărie atât pentru avansaţi cât şi pentru începători.

Agenţia de turism Dream Travel oferă marele premiu, un weekend în doi, în străinătate deşi este nouă pe piaţa turismului din Suceava, datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă.


Intră acum și în grupul de