Nu avea permis de conducere, dar se plimba cu o masina neasigurata din Anglia


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii au depistat în trafic un tânăr din Vicovu de Sus, care conducea pe drumurile publice un autoturism înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii fără drept de circulaţie în România şi fără permis de conducere. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch- Seriţan, luni, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov au oprit în trafic un autoturism marca „VW Golf 3” înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii, condus de N. Tudorel, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Vicovu de Sus.

În urma controlului şi verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a constatat că autoturismul nu figurează în baza de date a Regatului Unit al Marii Britanii ca fiind asigurat pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie şi mai mult de atât tânărul nu posedă permis de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice.

Acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România şi a săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de