Gospodarie in flacari la Horodnic de Jos


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Horodnic de Jos şi Horodnic de Sus au intervenit luni, dimineaţă cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Constantin P., din comuna Horodnic de Jos. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 10:18, iar la sosirea pompierilor ardea acoperişul adăpostului de animale şi al depozitului de furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi restul anexelor gospodăreşti.

Focul a distrus acoperişul din şindrilă şi tablă al adăpostului de animale şi al depozitului de furaje pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, 2 metri cubi lemne de foc, 2 metri cubi cherestea, 5 tone plante furajere şi o tocătoare mecanică. S-au degradat pereţii construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi. În incendiu au pierit 2 bovine şi 3 ovine.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric defect.

Militarii au salvat o bovină, casa şi restul anexelor proprietarului, misiunea încheindu-se, fără incidente, la ora 12.25.


Intră acum și în grupul de