“Bikini Party, la club Babylon din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Joi debutează încă un weekend petrecăreţ, la club Babylon din Suceava! Sucevenii dornici de distracţie sunt aşteptaţi joi seara la “A.S.U.S Summer Session”, un program special dedicat studenţilor, iar cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali dintre ei vor primi premii din partea casei.

Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de DJ Cioco, rezidentul clubului sucevean. Atmosfera de joi seara va fi întreţinută de focoasele animatoare iar intrarea la party este gratuită.

Vineri seara, distracţia continuă cu “Lick Shot power with Tequila”, o super petrecere cu un special club mix cu DJ Cioco, în cadrul căreia clienţii vor primi tequila la metru din partea casei, preţul unui shot fiind de numai trei lei.

Sâmbătă şi duminică, sucevenii se vor distra la “Bikini Party”. Clienţii clubului vor avea parte de distracţie fără limite iar cele mai sexy şi dezinhibate fete se vor bucura de premii surpriză oferite de organizatori. Nu vor lipsi din décor deja cunoscutele animatoare care vor înfierbânta atmosfera din Babylon.


Intră acum și în grupul de