EGGER a alergat pentru copiii de la orfelinatul din Radauti


Intră acum și în grupul de

Proiectul “EGGER is Running 2010“ este un proiect al Grupului austriac EGGER, care are drept scop încurajarea angajaţilor din toate fabricile de a participa la concursuri de alergări şi, cu această ocazie să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 Euro. Angajaţii din Rădăuţi au strâns 1.980 Euro pentru orfelinatul din Rădăuţi.

Fabrica EGGER din Rădăuţi a organizat pe 7 August, pe hipodromul din localitate, o cursă de semifond pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”. 62 de angajaţi şi familiile acestora au participat la acest eveniment şi au alergat în total 396 de km. Suma totală strânsă de participanţi este de 1.980 Euro, bani ce au fost viraţi în contul orfelinatului. La acest eveniment au alergat şi copiii de la orfelinat.

“Suntem bucuroşi să ajutăm copiii de la orfelinat. Această iniţiativă a fost un succes şi suntem mulţumiţi de faptul că angajaţii noştri s-au implicat în acest proiect şi dorim să le mulţumim pentru spijinul oferit”, spune Mihai Şandru, directorul comercial al fabricii EGGER din Rădăuţi.

EGGER încurajează un stil de viaţă sănătos pentru angajaţii săi. Programul “EGGER is Running 2010” promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă.


Intră acum și în grupul de