Anna Lesko si Lavinia au facut spectacol la Galleria Mall din Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava a organizat un eveniment special pentru toţi fanii Anna Lesko şi Lavinia pe data de 20 august. Prezenţi la eveniment au fost şi copiii care au luat lecţii gratuite de dans de luni până vineri la Galleria.

Îndrumaţi de coregraful Ionuţ Robertino şi de colegii lui de la Masters Dance aceştia au putut să arate publicului dar şi părinţilor mişcările de dans modern pe care le-au învăţat. În cadrul lecţiilor oferite de Galleria s-au numărat şi ore de modelling, iar The One Models au fost prezenţi pentru a mai destinde atmosfera şi de a pregăti publicul pentru concertul extraordinar.

Ca orice vedete autohtone Lavinia şi Anna Lesko s-au lăsat aşteptate o oră, întrând apoi pe scenă, pe rând însoţite de propriile dansatoare. Ambele şi-au încântat publicul cu toate melodiile care le-au consacrat iar Lavinia a vrut să dovedească fanilor că alegerea de a cânta solo, fără colega ei de la trupa „Spicy” este una potrivită.

Anna Lesko s-a prezentat aşa cum o ştia publicul sucevean, cu un zâmbet inconfundabil şi ritmul dinamic al pieselor.

Seara de vineri de la Galleria a fost marcată de agitaţie, muzică şi dans după o aşteptare destul de lungă urmând concertul dorit de toţi.


Intră acum și în grupul de