CS Universitatea II Suceava se impune clar in amicalul cu Poli Iasi (Handbal masculin – Divizia A)


Intră acum și în grupul de

Sala LPS Suceava a găzduit sâmbătă 21 august un meci amical între componentele primei serii a Diviziei A de handbal masculin, CS Universitatea II Suceava şi Poli Iaşi. Pe lângă tinerii jucători Roşu, Bahan, Dumitraş, Ţigănaş, pentru cea de-a doua echipă a CS Universitatea au evoluat pe parcursul unei reprize jucătorii Chiruţ, Zvanciuc, Acatrinei, Ţuţu şi Matei.

La finalul celor două reprize ale partidei scorul a fost 40-33 în favoarea gazdelor care conduceau şi la pauză cu 21-12.

„Băieţii s-au mişcat bine pe parcursul întregului meci dovedind faptul că stau bine la capitolul pregătire fizică. Având în echipă şi jucători experimentaţi de la gruparea de Ligă Naţională am dominat partida şi ne-am impus.

Scorul a contat mai puţin, scopul nostru fiind acela de a oferi celor care au avut probleme cu accidentările şansa de a reintra în ritm şi a de încerca cât mai multe scheme de joc cu cei mai tineri. Până la începutul sezonului competiţional vom mai face câteva partide de pregătire pentru ca debutul sezonului care va avea loc la mijlocul lunii septembrie să ne prindă în cea mai bună formă sportivă”, a declarat antrenorul echipei CSU II Suceava la meciul cu Poli Iaşi, Răzvan Bernicu.


Intră acum și în grupul de