CSM Bucovina Suceava se intoarce cu „tolba” plina de la Cluj (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

Runda a V-a a Diviziei Naţionale de rugby a adus o nouă înfrângere pentru CSM Bucovina Suceava. Gruparea pregătită de antrenorul Constantin Vlad a fost depăşită net pe terenul celor de la U Cluj scorul fiind 69-3 în favoarea gazdelor. Aşa cum s-a întâmplat la toate partidele din turneul play-out sucevenii nu au rezistat decât o prima repriză, în partea secundă pe fondul lipsei de pregătire şi a minusului de la capitolul experienţă au cedat fără drept de apel.

„Diferenţa pe tabela de scor este mult prea mare faţă de ce a fost pe teren. Nu am jucat rău în prima repriză, însă în partea secundă am evoluat extrem de modest şi am încasat dublu punctelor din prima jumătate a meciului.

Jucătorii noi veniţi în lot nu au experienţă competiţională şi timpul scurt pe care l-au petrecut împreună nu le-a permis să se „simtă” mai bine împreună în teren. În perioada dintre prima şi cea de-a doua jumătate a sezonului competiţional 2010 ne-au plecat de la echipă 13 jucători de bază, absenţa lor fiind imposibil de înlocuit într-o perioadă aşa de scurtă.

Aşa cum am menţionat şi cu alte ocazii, noi continuăm să realizăm schimbul de generaţii şi să pregătim o formaţie tânără pentru sezoanele ce vor urma. Am mai trecut prin momente grele cu echipa noastră şi sunt convins că-l vom depăşi şi pe cel pe care-l traversăm acum”, a declarat antrenprul grupării CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de