Lectii de dans gratuite si multa distractie, la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Jocurile copilăriei

Începând de miercuri, 25 august, Asociaţia Educatorilor Suceveni şi Galleria Mall Suceava îi aşteaptă pe cei mici la evenimentul denumit sugestiv “Jocurile Copilăriei”, din cadrul “Scolii de vară pentru juniori”, ediţia a VI-a.

Potrivit organizatorilor, manifestarea va cuprinde diverse concursuri de desen, karate, skate, role, dans, tenis de masă, precum şi un vernisaj al unei expoziţii cu lucrări ale celor mici.

Învaţă să dansezi la Galleria Mall Suceava!

Oricine poate fi dansator, important este să vrea acest lucru. “Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!”, anunţă reprezentanţii Galleria, pentru că, în fiecare zi a lunii august a.c., de luni până vineri, de la ora 18:30, sucevenii sunt aşteptaţi la “Lecţii de dans gratuite”, oferite de şcoala de dans “Master Dance” din Suceava.

Sâmbăta, copiii au liber la distracţie

În fiecare sâmbătă, toţi copiii, însoţiţi de părinţi sau bunici, sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava la cea mai mare distracţie din weekend. Alături de actorul Lucian Dragotă, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactive şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Aşadar, după cum anunţă organizatorii, “în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava, copiii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping”.


Intră acum și în grupul de