Au început Zilele Universității Suceava. În 7 martie se împlinesc 32 de ani de când  Institutul de Subingineri de la Suceava se transformă  în Universitatea „Ștefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

O nouă ediție a manifestărilor Zilele USV 2022 este organizată, în perioada 1-8 martie, cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la transformarea Institutului de Subingineri în Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Data de 7 martie 1990, când  Institutul de Subingineri de la Suceava se transformă  în Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV)  a însemnat, în principal, consolidare academică, diversificare didactică şi dezvoltare ştiinţifică, alături de afirmare pe plan intern şi internaţional, urmărind obiective precum: individualizarea, flexibilizarea funcţională, marketizarea instituţională, sporirea capacităţii de integrare internaţională sau utilizarea noilor tehnologii de comunicare.

Programul Zilelor USV cuprinde o serie de evenimente dedicate studenților, absolvenților, cadrelor didactice, dar și întregii comunități locale.


Intră acum și în grupul de