Teatrul Municipal Suceava anunță intrare liberă pentru copii și părinți la spectacolul „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”, de Matei Vișniec, regia Ioan Brancu din 20 martie de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret


Intră acum și în grupul de

În fiecare an, la 20 martie, este marcată Ziua Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret, un eveniment iniţiat în 2001, de Asociaţia Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret.

Ziua are un mesaj general: „Să ducem astăzi, un copil la teatru!”

„Ce poate fi mai frumos decât să petreci timp de calitate cu copilul sau cu elevul tău? De multe ori, teatrul are menirea de a reprezenta primul contact al copiilor cu arta și dezvoltă, astfel, interesul, atracția și preocuparea pentru creație, valoare și originalitate. Astfel, e de la sine înțeles că teatrul pentru copii dezvoltă imaginația, dar și intelectul, sporește capacitatea de conștientizare, pricepere și adaptare a micului om la tot ce înseamnă lumea înconjurătoare; copiii pătrund în noi universuri, cunosc personajele și poveștile lor și învață să trăiască frumos”, a transmis conducerea Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

Astfel, cadoul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, atât pentru copii cât și pentru părinți constă în intrarea liberă la spectacol, în limita locurilor disponibile și invităm publicul să se bucure de frumoasa poveste pe care o imaginează spectacolul „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”, de Matei Vișniec, în regia Ioan Brancu.

„Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama” este, așa cum spune chiar autorul, un spectacol cu povești de adormit copiii și de trezit ușor părinții, un spectacol pentru toată familia.

Echipa de producție:

Regia artistică: Ioan Brancu

Autor: Matei Vișniec

Scenografia: Ana Maria Condruz

Coregrafia: Andreea Duță

Muzica: Cári Tibor

Light design: Lucian Moga

Video design: Andrei Cozlac

Distribuția:

Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Clara Popadiuc, Răzvan Bănuț, Alexandru Marin,

Delu Lucaci, Diana Lazăr, Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Bogdan Amurăriței

Durata spectacol: 1h10min.


Intră acum și în grupul de