Un weekend la superlativ, la Iulius Mall Suceava: dinozauri gigant și ateliere de creație pentru copii


Intră acum și în grupul de

Sunt uriași, fioroși, din era mezozoică și sunt prezenți în Iulius Mall Suceava până pe 3 aprilie 2022. Expoziția care cuprinde 19 exemplare în mărime naturală a celor mai impresionanți dinozauri aduce în Iulius Mall o atmosferă inedită. În același timp, după ce explorează Lumea Dinozaurilor, cei mici sunt așteptați la Atelierele de Creație, unde vor picta câte un cățeluș din polistiren. Vino împreună cu familia la Iulius Mall și vizitați Lumea Dinozaurilor!

Expoziția educativă Lumea Dinozaurilor poate fi admirată în mai multe locuri din Iulius Mall Suceavaintrarea principală, în proximitatea cafenelei Starbucks și în zona fântânilor interioare.

Mascota Dino va fi și ea prezentă în Iulius Mall Suceava de luni până vineriîn intervalul orar 16.00 – 19.00Sâmbătă și duminică simpaticul dinozaur îi va distra pe cei mici de la ora 12.00 până la 15.00 și de la 16.00 până la 20.00.

T-Rex de 13 metri lungimemamuți de până la 4 metri înălțime, Stegosaurus cu o lungime de 6 metri, care se mișcă, scot sunete sunt câțiva dintre cei 19 uriași care îi așteaptă pe curioși la Iulius Mall Suceava!

Distracția continuă în acest weekend și la Atelierele de Creație, susținute de specialiștii de la Creativ & DecoSâmbătă, 26 martiede la orele 14.00 și 15.00cățelul din polistiren le provoacă imaginația celor mici. Participarea este gratuităîn limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Infoîn ziua desfășurării atelierelor. Materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă ale copiilor sunt asigurate de Iulius Mall. Totodată, cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierului.


Intră acum și în grupul de