Cele mai reusite “nuante de moment”, surprinse in fotografii la Galleria Mall

Sucevenii sunt invitaţi să vizioneze cele mai reuşite fotografii de nuntă într-o expoziţie intitulată „Nuanţe de Moment”, care îşi va avea vernisarea în spaţiul special amenajat din incinta complexului Galleria Suceava.

În cadrul expoziției, vor fi prezentate o serie de fotografii de nuntă realizate de-a lungul anilor de studioul de fotografie sucevean Deluxe Photography. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 1 octombrie 2010, de la ora 18.00, iar fotografiile vor sta în galerie între 1 şi 15 octombrie.

“Soacra cu 3 nurori” se joacă la Galleria Mall

Cei mai mici dintre suceveni sunt aşteptaţi sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.30, împreună cu părinţii sau bunicii, la Galleria Mall, unde în zona dedicată copiilor, Compania de teatru “New Talents” va prezenta piesa “Soacra cu 3 nurori”.
După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Totodată, până la sfârşitul lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, hipermarketul sucevean continuă să găzduiască “Lecțiile de dans gratuite”, în paşi de Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha.

Cursurile sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club Suceava şi se desfăşoară la etajul Galleriei Mall Suceava, adresându-se atât celor care au înclinaţie spre dans, cât si celor mai puţin talentaţi, dar care se arată dornici să înveţe câteva mişcări.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!”, susţin instructorii şcolii de dans.

loading...