Ziua Nationala a Chinei va fi marcata la Iulius Mall printr-o expozitie fotografica


Intră acum și în grupul de

Vino să copilareşti la Cărtureşti

Aşa cum ne-a obişnuit, Librăria Cărtureşti se transformă în fiecare joi după-amiază în spaţiu de joacă pentru cei mari, invitându-i să se recreeze împreună cu jocurile copilăriei: “Nu te supăra frate”, “Şah”, “Scrabble”, “Monopoly”, “Quatro”, “Mima”, “Rummy”, “Table”, “Uno” şi alte boardgames. Librăria Cărtureşti ne determină să ne readucem aminte de timpurile copilăriei noastre, propunându-ne de asemenea să savurăm un ceai bun, alături de alte produse ale ceainăriei care se vând cu 30% reducere. Cei care calcă pragul Librăriei Cărtureşti pot veni însoţiţi de prieteni, sau chiar cu jocuri aduse de acasă.

Ziua Natională a Chinei, serbată la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava va marca ziua naţionala a Chinei printr-o expoziţie de fotografie intitulată “China, impresii de călătorie” sub iscălitura Livianei Pânzaru, vineri 1 octombrie, începând cu ora 17.00. Suita de imagini din vernisaj va fi expusă cu sprijinul Uniunii Artiştilor Fotografi din Bucovina, filialei din Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populara Chineză şi Asociaţiei Culturale “Alianţa Pro Bucovina”.

Târgul Colecţionarilor

Un univers al trecutului va fi recreat în perioada 2-3 octombrie în incinta Iulius Mall, unde se va desfăşura târgul dedicat colecţionarilor, buchiniştilor si anticarilor.
În acest weekend la parterul complexului comercial vor fi expuse sute, poate mii de obiecte rare, multe unicate, toate atinse de patina timpului.
Târgul este dedicat bucovinenilor cu sprijinul Asociaţiei Filateriştilor Suceava şi Societăţii de Numismatică.

Teatrul de păpuşi “Puppet”, în acţiune la Iulius Mall

Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand, duminică, 3 octombrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

“Şcolăreşti la Cărtureşti” se apropie de sfârşit

Programul Şcolăreşti la Cărtureşti, prin care ceainăria a lansat în premieră un târg cu tot ce este nevoie pentru ca materia şcolară să pară mai uşoară, alături de rechizitele şcolare vândute în premieră la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall, va fi valabil pînă la data de 30 septembrie. Până atunci, se mai pot achiziţiona alături de culegerile şi cărţile din programa de învăţământ, rechizite şi manuale şcolare pentru cei mici. Ghiozdanele, caietele, stilourile, pensulele, acuarelele, şevaletele, plastelina sau lutul pentru modelaj au preţuri speciale, de târg. “Şcolăreşti la Cărtureşti” pune la bătaie tot ce trebuie pentru un start bun de an şcolar.


Intră acum și în grupul de